Tipy na valentínsky darček pre kone

Tipy na valentínsky darček pre kone

Valentín sa pôvodne oslavoval ako deň všetkých zamilovaných párov. Tento sviatok sa dnes rozširuje na širšiu rodinu, deti  a aj na štvornohých miláčikov.

Radi by ste prejavili trochu lásky navyše vášmu koníkovi? Inšpirujte sa našimi osvedčenými tipmi:

  1. Pamlsky

Nepochybne najväčšiu radosť urobíte akémukoľvek koníkovi dobrou maškrtou. Jablká, mrkva, či banán v rozumnom množstve váš kôň počas valentínskeho dňa jednoznačne ocení.

Ak okrem potešenia chcete zabezpečiť vášmu koníkovi aj dostatok vitamínov a minerálov v pamlsku, objednajte u nás jedinečný vitamínový pamlskok Marstall Stall-Riegel vo valentínskej v zľave 10%.

  1. Zabráňte nude

Všetci chodíme do práce a okrem koní máme kopec iných povinností. Napriek tomu, že venujeme koníkovi väčšinu voľného času môže sa stať, že najmä boxové kone sa nudia. Proti nude koní máme niekoľko osvedčených nápadov.

  • Ponúknite vášmu koníkovi seno v sieťke a predĺžte čas jeho kŕmenia na maximum.
  • Ponúknite koníkovi horslyx, a okrem zábavy mu doprajete aj prospešné minerálne látky a stopové prvky. Horsyx je výborný na vyrovnanie nedostatkov v krmive, navyše je veľmi chutný a u koní obľúbený.
  • Proti nude existuje množstvo hračiek pre kone, ktoré im spríjemnia čakanie na majiteľov.
  1. Relax či prechádzka

Dnes nepracujte a neponáhľajte sa. Zoberte vášho koníka na prechádzku do prírody či len tak na ruke popásť sa, i keď na zimnej, málo vyrastenej tráve.

  1. Masáž

Väčšina koní má čistenie rada. Špeciálnymi masážnymi kefami môžete zážitok z čistenia ešte zintenzívniť. Vyčistite vášho koníka aj keď nie je špinavý, od uší až po chvost. :)

  1. Darček

Nová ohlávka alebo podsedlová dečka? Nevieme celkom iste, či urobí väčšiu radosť majiteľovi či jeho koňovi? Jednoznačne ale platí, šťastný majiteľ = šťastný kôň, a navyše čo urobiť, keď mu tak pasuje?

 

Prajeme vám aj vášmu koňovi šťastný valentínsky deň! :)