Tipy na darčeky pre milovníkov koní

Tipy na darčeky pre milovníkov koní

Najkrajšie sviatky roka, Vianoce, nám už klopú na dvere a pred vytúženým časom radosti a pokoja nás čaká ešte niekoľko povinností. Predvianočný čas je spojený aj s nakupovaním darčekov. Keď si aj vy lámete hlavu s tým, čo kúpiť pod stromček vášmu blízkemu, tento blog je venovaný práve vám.

Vybrať darček pre jazdca nemusí byť vôbec jednoduché, a to najmä vtedy, ak vy sami sa jazdectvu nevenujete. Pripravili sme pre vás niekoľko tipov na darček, ktorý každého jazdca určite poteší.

 

Pre najlepšiu bezpečnosť na koni

Jazdecká prilba je základom vybavenia každého jazdca. Okrem bezpečnosti sa stáva aj módnym a trendovým doplnkom. Prilba s luxusným nubukovým poťahom a vymeniteľnými páskami, napríklad páskou zdobenou kamienkami SWAROWSKI, urobí z jazdca stred pozornosti. 

Pre skvelý komfort a štýl

Výbornou voľbou je štýlová jazdecká mikina so ženskými líniami Cavalliera. Tento športovo-elegantný kúsok na jazdenie či každodenné nosenie zaručene poteší každú milovníčku koní.  

Jazdecké nohavice nie sú iba nohavice. Svojou priľnavosťou nás udržujú komfortne v sedle. Legíny dnes pre svoje ešte väčšie pohodlie prevzali prvenstvo, a tak poďme s dobou, a obdarujme jazdkyňu týmto legínami od výrobcu Premier Equine. Navyše pri legínach nemusíte mať strach, že by ste netrafili strih. Padnú perfektne na každú postavu.

Darujte trochu tepla v trendových kúskoch

A čo tak rukavice navrhnuté špeciálne pre moderného jazdca? Nepremokavé, a navyše s možnosťou ovládania smartfónu, ocení každý aktívny jazdec.

Vianoce bez ponožiek pod stromčekom, by neboli ani Vianoce. :) Milovníkov jazdectva určite potešia tieto pohodlné podkolienky. Udržia nohy v suchu a teple, a sú ideálny doplnok do jazdeckých čižiem. Týmto kúskom môžete posunúť darovanie ponožiek na iný level.

Vášnivý jazdec sa s radosťou venuje svojmu „koníčku“ bez ohľadu na teplotu či počasie. Máte takého doma? Obdarujte svoje dieťa čiapkou pod prilbu. Tenká čiapka pod priblu, na rozdiel od klasickej, udrží prilbu na svojom mieste tak, aby hlava vášho dieťaťa bola naďalej chránená. 

Stráviť čas pri koňoch v teple a štýlovo? Novinka zo zimnej kolekcie od výrobcu Cavalliera určite nadchne. Príjemný fleecový materiál zdobí jednoduchý lem koňa a trendy brmbolec. Táto jazdecká čiapka sa jednoznačne stane nenahraditeľným doplnkom zimnej výbavy. Možnosť dokúpiť aj nákrčník do chladného počasia z tejto kolekcie. 

Praktický darček pre každého milovníka koní

Nezabudnuteľné chvíle s koníkom nie sú iba o jazdení. Starostlivosť o koňa prináša radosť obom zúčastneným ☺ Ak chcete podporiť dieťa v správnych návykoch, a zároveň mu urobiť radosť, obdarujte ho touto čistiacou sadou pre koňa.

 

Len tak pre radosť

Neviete vybrať osobný darček či nechcete minúť príliš veľa peňazí? Lepšiu drobnosť nenájdete. Porcelánový hrnček s potlačou jednorožca alebo plyšový jednorožec určite splní svoju úlohu.

Veríme, že pomocou našich tipov na darček vyčaríte úsmev na tvári malým či veľkým. Veď predsa priania sa plnia hlavne na Vianoce.