Minerály a vitamíny Horslyx pre zdravého a šťastného koňa

Minerály a vitamíny Horslyx pre zdravého a šťastného koňa

S veľkou radosťou vám predstavíme jeden z našich najpredávanejších a najobľúbenejších produktov na našom e-shope, Horslyx.

Horslyx je liz pre kone, ktorý obsahuje všetky dôležité vitamíny, minerály a stopové prvky. Vášmu koníkovi poskytuje vyvážený pomer živín, potrebných na to, aby bol kôň zdravý, šťastný a v stave podať čo najlepší výkon.

 

Obľúbené druhy Horslyx na slovenskom trhu

Horslyx Original slúži na vyrovnanie nedostatkov v krmive a pastve. Napomáha k udržaniu zdravého imunitného systému, vysoký obsah olejov podporuje rast zdravej kože a srsti a obsahuje účinné zložky pre podporu zdravých kopýt.

 

Horslyx Mint slúži na vyrovnanie nedostatkov v krmive a na pastve s mätovým olejom pre chladivú, osviežujúcu chuť. Veľa koní miluje chuť pravého mätového oleja, čím je ideálnou voľbou pre vyberavé kone.

 

Horslyx Garlic poskytuje prirodzený spôsob podpory boja proti kúsavému hmyzu a pomáha zmierniť podráždenie spôsobené letnou vyrážkou.

 

Horslyx Mobility obsahuje glukosamín HCI, MSM a Omega-3 mastné kyseliny na podporu zdravých kĺbov.

Horslyx Respiratory poskytuje jedinečný obojstranný prístup pri podpore zdravia dýchacieho systému. Zložky, napr. mentol, eukalyptus a aníz podporujú činnosť dýchacích ciest, zatiaľ čo balík s vysoko špecializovaným obsahom pomáha udržiavať imunitu.

 

Horslyx Pro Digest je ľahko stráviteľné krmivo s probiotikami. Podporuje tráviaci systém a je určený aj pre kone náchylné na žalúdočné vredy. Navyše udržiava zdravý imunitný systém, lesklú srsť a podporuje rast zdravých kopýt.

 

Inovatívny prísun vitamínov a stopových prvkov Horslyx Balancers

Horslyx Balancers predstavujú prirodzený vzorec kŕmenia v malých dávkach, ktorý umožňuje koňovi regulovať a konzumovať Horslyx, keď to potrebuje. Je to jedinečný a inovatívny prístup zabezpečujúci modernému koňovi ideálny prísun vitamínov, minerálov a stopových prvkov, ktoré podporujú optimálne zdravie a vitalitu. Toto vedie k lepšiemu tráveniu, redukcii stresu a šťastnejšiemu a zdravšiemu koňovi.

Horslyx Balancers sú vhodné pre všetky kone a poníky, súťažné aj hobby kone, ustajnené aj na pastve, dokonca sú vhodné pre kone so sklonom ku laminitíde a poníky. Navyše môže slúžiť aj ako odmena alebo ako spôsob zabavenia koňa, napríklad pri kutí alebo čistení. U koní sú veľmi obľúbené a na základe vlastnej skúsenosti ich odporúčame.